آرد قنادی:4لیوان فرانسوی پر
شکر:1لیوان فرانسوی پر
شیر: نصف لیوان فرانسوی
روغن مایع: نصف لیوان فرانسوی
تخم مرغ: 2عدد
بکینگ پودر:1قاشق مرباخوری
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
پودر خمیر مایه: 1قاشق چایخوری
گلاب: 2 قاشق غذاخوری
رومال: زرده تخم مرغ و زعفران دم کرده
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و پودر هل را با همزن برقی به خوبی میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود( اگر از همزن دستی استفاده میکنید برای اینکه زودتر به نتیجه برسید سفیده را از زرده جدا کنید و داخل سفیده شکر را ریخته و خوب هم بزنید تا کشدار شود سپس زرده و هل را اضافه کنید و هم بزنید)
بعد بهش شیر و روغن و گلاب اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه آرد را الک میکنیم و با بکینگ پودر و خمیر مایه مخلوط میکنیم و کم کم به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم آخرای کار خمیر را با دست جمع میکنیم اگر خمیرمون خیلی شل بود دوتا قاشق آرد اضافه میکنیم ولی آرد اضافه نزنید خمیر سفت میشود این خمیر احتیاج به ورز زیادی ندارد وگرنه به روغن میفتد این خمیر خیلی لطیفه بعد خمیر را توی ظرف چرب شده قرار میدهیم و روشو میپوشونیم و اجازه میدهیم یکساعت در دمای اتاق استراحت کند(محیط نسبتا گرم)
این خمیر پف ندارد این تایم استراحتم بخاطر انسجام خمیر هست بعد از یکساعت از خمیر چانه هایی برمیداریم و با وردنه به ضخامت نیم سانت باز میکنیم قالب میزنیم رومال (مخلوط زرده و زعفران) میزنیم سپس کنجد میریزیم سپس داخل فر از قبل گرم شده به دمای 160درجه به مدت یک ربع تا 20 دقیقه میگذاریم 5 دقیقه ی آخر المنت بالا را روشن میکنیم تا خوشرنگ بشه