مواد لازم برای خمیر:
آرد صرفه: 3 تا 3.5 پیمانه فرانسوی
کره:35گرم
آب ولرم: یک دوم لیوان فرانسوی
پودر خمیر مایه 1.5 قاشق غذاخوری
شکر: نیم یا یک لیوان فرانسوی وابسته به سلیقه
تخم مرغ: یک عدد کامل یک عدد سفیده
وانیل یک سوم قاشق چایخوری و زعفران دم کرده غلیظ 3 قاشق غذاخوری (اگر زعفران ندارید یک قاشق غذاخوری وانیل بریزید)
رومال: زرده تخم مرغ و همچنین کنجد
کرم شیرینی دانمارکی:
شیر:1پیمانه فرانسوی
گلاب: 2 قاشق غذاخوری
شکر:یک سوم پیمانه فرانسوی
وانیل یک قاشق چایخوری
نشاسته گندم: 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر:
ابتدا زرده و سفیده ی تخم مرغ را از هم جدا میکنیم و شکر را داخل سفیده ریخته و هم میزنیم تا کشدار شود و سپس زرده و وانیل و زعفران دم کرده ی سرد شده را اضافه میکنیم سپس کره ی به دمای محیط رسیده را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
داخل نصف پیمانه فرانسوی آب ولرم 40 درجه میریزیم و یک قاشق به آن شکر اضافه کرده و خمیرمایه را داخلش میریزیم و هم میزنیم و 5 دقیقه نه بیشتر زمان میدهیم تا عمل بیاید ( اگر عمل نیاید خمیر پف نخواهد کرد. موضوع دوم اینکه نباید بیشتر از 5 دقیقه صبر کنیم چون ترش میشود) سپس به مواد اضافه میکنیم.
آرد را یکبار الک میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم.
( نکته: خمیر نه باید خیلی سفت شود نه خیلی شل چون در دو حالت پف نخواهد کرد)
سپس رویش را میپوشانیم تا رطوبتش را از دست ندهد و در جای کمی گرم قرار میدهیم تا عمل بیاید.
(اگر خمیر پف نکرد فر را کمی گرم کنید و سپس خاموش کنید و بعد ظرف خمیر را به همراه یک کاسه آب داخلش قرار دهید و در را ببندید تا در محیط نسبتا گرم و مرطوب خمیر عمل بیاید و پف کند)
خمیر حداقل یک ساعت باید استراحت کند.
طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی:
ابتدا نشاسته را با کمی آب سرد باز میکنیم سپس وانیل و شیر و گلاب و شکر را اضافه میکنیم و سپس رو حرارت گذاشته و مدام هم میزنیم تا سفت شود( مدام باید هم بزنیم تا به کف ظرف نچسبد)
حالا از خمیر یک چانه بر میداریم (کف را آرد پاشی میکنیم) با وردنه به شکل مستطیل باز میکنیم (دورش را میتوان با کارد برید) سپس کرم شیرینی دانمارکی را در جهت طول ریخته و سپس رول میکنیم و بعد رول را به اندازه های دلخواه برش میزنیم.
سپس داخل فر با دمای 170 در جه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه میگذاریم