طرز تهیه کاچی: مواد لازم (به ازای 1نفر)
1- آرد برنج 2 قاشق غذاخوری سرپر ( 44 گرم)
2-کره یا روغن محلی 1 قاشق غذاخوری جهت تفت دادن آرد
3-آب جوش 2 لیوان
4-گلاب 1 قاشق غذاخوری
5-زعفران (دلخواه)
6-شکر یا نبات سفید 3 قاشق غذاخوری
7-ادویه کاچی 0.5 الی 1 قاشق چایخوری
8-دارچین جهت تزئین روی کاچی
طرز تهیه:
ابتدا زعفران را با مقداری آب جوش خیس کرده تا خوب رنگ بیندازد، سپس شکر و گلاب را در آب جوش ریخته خوب هم میزنیم تا شکر کاملا باز شود، آرد برنج را با کره یا روغن حیوانی روی شعله با حرارت ملایم تفت میدهیم در حدی که رنگ آن عوض نشود،سپس ادویه کاچی و زعفران حل شده در آب جوش و شکر و گلاب حل شده در آب جوش را به آن اضافه کرده روی حرارت ملایم گاز هم میزنیم تا کاچی خودش را خوب بگیرد وقتی به غلظت مناسب رسید اجاق گاز را خاموش کرده و کاچی را در کاسههای مناسب ریخته تا شکل کاسه را در هنگام سرد شدن به خود بگیرد و در انتها روی کاچی را با دارچین تزئین میکنیم.