موارد مصرف ادویه کاری ,

menuordersearch
attari-golabforoosh.ir
۱۴۰۱/۵/۳۰ یکشنبه
(0)
(0)
موارد مصرف ادویه کاری
موارد مصرف ادویه کاری

ادویه کاری:

ادویه کاری معمولا در آشپزی هندی کاربرد دارد و ترکیب چند ادویه است.

با پیشرفت ارتباطات و آگاهی مردم از فرهنگ و تمدن دیگر کشورها در اکثر کشورها از این ادویه در تهیه غذا‌های مختلف و در پخت غذاهایی که نیاز به ادویه خاص ندارند، استفاده می‌کنند.

پودر کاری اگرچه به صورت یک ادویه مجزا فروخته می‌شود ولی ترکیبات آن در کشورها و ملل مختلف متفاوت است اما می‌توان گفت، مخلوطی است از زردچوبه، دارچین، سیر، هل، زیره و گشنیز است.

ازادویه کاری در ایران برای پخت هر نوع غذایی اعم از نیمرو، املت، غذا‌های گوشتی، انواع غذا‌های مرغی و.... استفاده می‌شود. به خصوص برای غذا‌های هندی و غذاهایی که لازم است طعم تندی داشته باشند بسیار مناسب است.

ادویه کاری در انواع سوپ ها اعم از سوپ ورمیشل، سوپ جو و.... کاربرد دارد.

برای سوخاری کردن انواع گوشت ها می‌توان کمی ادویه کاری به آن اضافه نمود.

همچنین می‌شود ادویه کاری را در ظرف ادویه ریخت و آن را بر سر سفره آورد و به عنوان چاشنی غذا به صورت تازه خوری استفاده کرد. (نوش جان)

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

aparatgooglefacebooktwiteryou
logo

آدرس: مینودر میدان گلها بلوار 22 بهمن رو به روی مخابرات رسالت خیابان 12 فروردین شمالی پشت مسجد امام هادی بازارچه میلاد سبز
شماره تماس:09102899883